Menu

Kies een M-project

Door M-LIFE te steunen, levert u een belangrijke bijdrage aan de toekomst van één van deze projecten of aan de algemene werking van M.

Ondersteuning regionale kunstenwerking

Ondersteuning regionale kunstenaars

Vanaf 2017 heeft M de ambitie om jaarlijks één kunstenaar een intensief ondersteuningstraject aan te bieden. De regionale kunstenaar krijgt een werkperiode van zes maanden in een atelier, inhoudelijke begeleiding en een toonmoment.
Doneer aan dit project Lees meer
M Leuven

Steun de M-collectie

​Naast de steun voor specifieke tentoonstellingen en projecten, spelen de algemene schenkingen aan M-LIFE een onontbeerlijke rol in het ondersteunen van de beleidsdoelstellingen van M. Zo kan M...
Doneer aan dit project Lees meer
Gerealiseerd

M en Mater Dei bouwen een Pop-up museum

Met de steun van de Stichting Koningin Paola en de hogeschool UCLL slaan we de handen in elkaar en werken we verder aan het Pop-up museum. In Mater Dei komen een groot deel van de leerlingen uit kwetsbare gezinnen. Voor hen worden verschillende activiteiten georganiseerd die ingebed zitten in hun schoolleven, zoals creatieve ateliers en opleidingen tot gids.
Doneer aan dit project Lees meer
Gerealiseerd

Dobedo. Veerkracht stimuleren door kunst en creativiteit

Dobedo helpt kinderen om na te denken over hun eigen emoties, talenten, dromen en onzekerheden met behulp van artistieke expressie. Zo is Dobedo een effectief programma dat de mentale ontwikkeling en weerbaarheid van kinderen stimuleert dankzij kunst en creativiteit. Kinder- en jeugdpsychiater Griet Dupont en theatermaker Peter Verhelst willen samen met M verder bouwen aan een Dobedo-huis en rekenen daarbij op jouw gift.
Doneer aan dit project Lees meer
Het drieluik dat de typische kenmerken van de stijl van Dieric Bouts Gerealiseerd

Restauratie Dieric Bouts

Dieric Bouts leefde in Leuven en schilderde dit Vlaamse Topstuk in zijn typische stijl. Het drieluik, dat van bijzondere waarde is, wordt beschouwd als één van de belangrijkste werken van deze Vlaamse Primitief. M wil dit werk grondig laten restaureren en onderzoeken om onze kennis over DiericBouts en zijn werkwijze te vergroten.
Doneer aan dit project Lees meer
Wil je jouw steun over een heel jaar spreiden? Dan kan je M of een van de projecten ook maandelijks ondersteunen. Dat kan makkelijk via een maandelijkse opdracht op het rekeningnummer BE19 7360 2770 7712.

Vergeet niet om de gestructureerde mededeling te vermelden.
Privacybeleid